Lange termijn bankrol vereisten voor videopoker

Introductie tot Videopoker

Videopoker is een populaire vorm van gokken waarbij de speler poker speelt tegen een computer in plaats van tegen andere spelers. Het doel is om een pokerhand te maken met de beste combinatie van kaarten om geld te winnen. Videopoker spellen worden vaak gevonden in casinos en online goksites.

Begrijpen van Bankroll Management

Bankroll management is cruciaal voor succesvol videopoker spelen. Dit houdt in dat de speler zijn totale hoeveelheid geld beschikbaar voor gokken, ook wel de bankroll genoemd, verstandig beheert. Door alleen een klein percentage van de bankroll per sessie in te zetten, kan de speler grote verliezen voorkomen en de kans op winst vergroten.

Korte Termijn vs. Lange Termijn Bankroll Vereisten

Er is een verschil tussen de bankroll vereisten voor de korte en de lange termijn. Op de korte termijn is het doel om genoeg geld te hebben om de variaties in winst en verlies te doorstaan. Voor de lange termijn is het doel om genoeg geld te hebben om de onvermijdelijke verliesperioden te overleven en uiteindelijk winst te boeken.

Berekenen van Lange Termijn Bankroll Vereisten

Om de ideale bankroll grootte voor de lange termijn te berekenen, moet de speler de volgende factoren in overweging nemen:

 • Het verwachte uurloon (winst per uur spelen)
 • Het aantal uur dat per week/maand gespeeld zal worden
 • De maximale lengte van een verliesperiode
 • Een buffer voor onverwachte grote verliezen

Al deze factoren samen bepalen hoeveel geld er nodig is om videopoker succesvol te spelen op de lange termijn zonder bankroet te gaan tijdens ongelukkige verliesperioden.

Strategieën voor Bankroll Management

Er zijn verschillende strategieën om de bankroll te beheren:

 • Speel nooit met meer dan 5% van de bankroll per sessie
 • Zet alleen grotere bedragen in tijdens winnende periodes
 • Neem regelmatig winst uit de bankroll
 • Herbereken de ideale bankrollgrootte bij veranderingen
 • Houd een noodfonds achter de hand voor grote verliezen

Veelgemaakte Fouten Vermijden

Enkele veelgemaakte fouten zijn:

 • Te snel verhogen van inzetbedragen na een winst
 • Doorgaan met spelen tijdens langdurige verliesperioden
 • Geen geld opzij zetten voor noodsituaties
 • De bankroll niet aanpassen aan veranderingen in speelgedrag

Aanpassen van de Bankroll voor Variaties van Videopoker

Voor videopoker varianten met hogere uitbetalingen is een grotere bankroll nodig. Ook moet de bankroll aangepast worden voor spellen met meerdere handen tegelijk.

Bankroll Management voor Videopoker met Hoge Inzetten

Bij videopoker met hoge inzetten zijn de schommelingen groter. Een veel grotere bankroll is nodig, tot wel 50 keer de gemiddelde inzet per hand. Ook is discipline nog belangrijker.

Conclusie: De Voordelen van Goed Bankroll Management

Door de bankroll verstandig te beheren, kan de videopoker speler langdurig blijven spelen en uiteindelijk winst boeken. Goed bankroll management is essentieel om te voorkomen dat de speler al zijn geld verliest tijdens onvermijdelijke verliesperioden. Het verandert videopoker van een kansspel in een vaardigheidsspel.

Gerelateerde berichten

Wat is je leeftijd?

We zijn verplicht te vragen naar je leeftijd. Antwoord alsjeblieft naar waarheid. Door uw keuze te maken bevestigt u dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.